top of page

ONZE WERKWIJZE

STAP 1 oriënteren

In de oriënterende fase ga je op zoek naar een voorbeeld van jouw droom bed. Vanuit hier kunnen we samen met je kijken welk hoofdbord jouw aanspreekt of welke eventuele aanpassingen je hieraan wilt hebben.

 

Zo hebben wij standaard modellen, maar is maatwerk natuurlijk ook altijd mogelijk. Dit binnen jouw gewenste budget en de perfecte combinatie in jouw woning.

IMG_3828.JPG
2 (8)_edited.jpg

STAP 2 informeren

Onze specialist zal je begeleiden bij het bepalen van het door jouw gewenste formaat hoofdbord en boxspring die passend zijn in jouw slaapkamer.

 

In onze testruimte kun je door hulp van onze adviseurs de gewenste kwaliteit en comfort testen van onze matrassen en toppers. Zo stellen we samen je gehele bed in elkaar. Let's make it personal!

STAP 3 offerte fase

Vanuit de opties kan de adviseur een definitieve offerte opstellen. Deze ontvang je per mail! Bij akkoord op de offerte wordt direct de productie in gang gezet. Dit gebeurt uitsluitend in Nederland in onze eigen fabriek.

 

De levertijd is gemiddeld tussen de 2 en 3 weken. Om je tegemoet te komen binnen de betalingsprocedure is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze 2 betalingstermijnen. Zo hoef je niet in één keer het hele bedrag te betalen.

Image by Mimi Thian
Image by J Williams

STAP 4 montage & levering

Het productieproces gaat van start. Bij betaling is al duidelijk op welke dag wij komen monteren.

 

Wij leveren alleen in het weekend. Na ons productie proces van 2 tot 3 weken komen wij jouw bed monteren.

 

Na het moment van montage wordt er gelijk gecontroleerd of je tevreden bent met het eind-resultaat.

bottom of page